Onze partners

Institutionele partners

  Provincie West- Vlaanderen
Nationale Loterij

Technische partners

 

Peace Village is een moderne hostel in de Westhoek waar groepen uit de hele wereld langskomen om het oorlogsverleden van de frontstreek te ontdekken, om te fietsen/wandelen of gewoon om de couleur locale te ontdekken.  Er is ook een educatieve werking rond de thema’s oorlog en vrede. Groepen die dat willen kunnen we begeleiden in hun tocht doorheen de streek. Peace Village is ook een scoiaal-toeristische actor, ‘toerisme’ is voor ons meer dan een goed bed en lekker brood.

 

Fairebel is het allernieuwste solidaire en eerlijke merk dat onze melkproducenten in staat stelt een fatsoenlijk inkomen voor hun werk te krijgen.

 

Bio Shop is een vereniging van zelfstandige natuurvoedingswinkels. Door hun krachten te bundelen zijn ze samen sterk en kunnen ze u beter informeren en meer voordelen bieden.

Clarebout Potatoes is een Belgisch bedrijf en gespecialiseerd in voorgebakken diepgevroren aardappelproducten.
Bij Slachthuis - Vleeshalle Markey heb je de rijkste keuze aan vers vlees en diepvriesproducten.

Communicatiepartners

   

Contact

Bedankt aan al onze partners om ons te steunen in de strijd tegen het onrecht van de armoede. Als u ook graag een van onze partners wordt, contacteer ons via events@oxfamsol.be. We werken met veel plezier samen met ethische partners.