Oxfam Peacewalker = 3 uitdagingen

Atleet of zondagswandelaar, verleg je grenzen en neem op 27 april deel aan Oxfam Peacewalker in West-Vlaanderen. De tocht van 42km brengt je langs de mooiste stukjes van de Westhoek. De opbrengst gaat naar Oxfam en helpt families in nood.

>>> Schrijf je hier in voor Oxfam Peacewalker

Opgelet: de inschrijvingen worden afgesloten op 15 april 2019.

Oxfam Peacewalker = een sportieve uitdaging

Iedereen kan deelnemen aan Oxfam Peacewalker én de tocht uitwandelen, maar een goede voorbereiding is een must. Zelfs wie in topconditie verkeert, moet zich mentaal voorbereiden en zijn uithoudingsvermogen opbouwen. Het is ook belangrijk om uit te zoeken hoeveel drank je nodig hebt, wat je moet eten, hoe je moet omgaan met vermoeidheid, welk schoeisel je best draagt...

Oxfam Peacewalker = een teamuitdaging

Elk deelnemend team bestaat uit vier personen. Je traint samen, gaat samen fondsen werven en samen stap je 42 km door de Westhoek.
Wie kan deel uitmaken van je team? Vrienden, collega's, familie, buren... De enige voorwaarde is dat ze minstens 16 jaar zijn op het ogenblik van Oxfam Peacewalker (27 april 2019).

Elk team wordt bijgestaan door een groep supporters. Tijdens de voorbereiding kunnen zij helpen bij het verzamelen van fondsen, tijdens Oxfam Peacewalker zijn zij onmisbaar. De supporters voorzien wandelaars van voedsel en drank, zorgen voor een comfortabele pauze én voor de nodige aanmoedigingskreten. Bovendien brengen zij de stappers na de tocht veilig thuis.

Oxfam Peacewalker = een solidaire uitdaging

Van elk team wordt dan ook verwacht dat het minimaal 750 euro inzamelt voor Oxfam-Solidariteit en haar projecten. De stappers en de supporters verzamelen dit bedrag in de maanden voorafgaand aan Oxfam Peacewalker.

Inspiratie om 750 euro te verzamelen vindt je op onze ideeënpagina, hier al enkele ideeën:

  • Laat je sponsoren voor een bedrag per kilometer
  • Verkoop huisgemaakte taarten in je buurt of op je werk
  • Organiseer een feest, een wijndegustatie, een spaghetti- of een kaasavond
  • Laat je uitrusting sponsoren

Opgelet: dit bedrag van 750 euro staat los van de inschrijvingskosten. Een team is definitief ingeschreven van zodra het inschrijvingsformulier is ingevuld en het bedrag (25 euro per persoon) gestort is.

Heb je nog vragen?

Het events team beantwoordt je vragen graag via events@oxfamsol.be of op +32 2 501 67 51.