Nog minder dan een maand!

04 apr 2019

Oxfam Peacewalker komt snel dichterbij! Wacht niet te lang met het invullen van ons formulier om je in te schrijven voor het ontbijt op zaterdagochtend voor vertrek, de hamburger bij aankomst, enz.

De routekaart komt eraan!

Je ontvangt de kaart van het parcours per post rond 8 april. Deze bevat de wandel- en fietsroutes, de openings- en sluitingstijden van de checkpoints, maar ook toeristische informatie, enz.

Bij inschrijving ontvangt u twee extra exemplaren van deze kaart, in een goodiebag met onder andere gadgets en informatie over onze partners.

Een uitdaging, sportief, ondersteunend… en familie!

Wil je jouw gezin betrekken bij je solidaireuitdaging voor Oxfam? Dit jaar bieden we OxFamilywalker aan. Wandel de laatste 7-8 kilometer van Oxfam Peacewalker met je gezin en kinderen.

Deze wandeling begint om 14.00 uur op 27 april, bij het laatste checkpoint van Oxfam Peacewalker. Er is een pendelbus voorzienu vanaf Peace Village in Mesen en wij bieden jullie een hapje en een drankje aan voor vertrek. Voor volwassenen die niet deelnemen aan Oxfam Peacewalker bedraagt het inschrijvingsgeld 10 euro per persoon. Deelname is gratis voor kinderen. Deze wandeling staat open voor heel de familie!

Om je in te schrijven, stuur je ons gewoon een e-mail!

Mochten jullie een granaat van de eerste wereldoorlog tegenkomen…

Het is mogelijk dat jullie tijdens het traject een granaat tegenkomen die dateert uit de eerste wereldoorlog. In het voorjaar worden deze granaten soms gevonden door de landbouwers die hun akkers omploegen. Vervolgens worden de granaten dan aan de kant van de weg gelegd zodat ze verzameld kunnen worden door ontmijningsdiensten. Maak je geen zorgen, er is geen gevaar, maar uit voorzorg raden wij je sterk af om ze aan te raken.

Na de inspanning, de ontspanning!

Aan de aankomst zullen jullie ontvangen worden op het voetbalveld naast ‘Peace Village’ daar zullen wij jullie voorzien van enkele drankjes, versnaperingen, wat animatie voor de kleinsten en sanitaire voorzieningen. Het gebruik van de infrastructuur van Peace Village zal niet mogelijk zijn en de toiletten zullen niet toegankelijk zijn. Alvast bedankt om deze vraag van de directie te respecteren en zo de rust kunnen bewaren met de klanten van Peace Village.

Neem een Oxfam-aandenken mee.

Dit jaar, bieden we jullie prachtige (en zweetbestendige) T-shirts aan in de kleuren van Oxfam voor slechts 15 euro. Deze kunnen jullie in de toekomst met veel fierheid dragen tijdens jullie workout, wandelingen en wedstrijden.

Volg ons op sociale media

Heb je al eens een kijkje genomen op onze nieuwe Instagrampagina? Bekijk er de mooiste beelden van trainingen, maar ook onze live verhalen tijdens Oxfam Peacewalker en Oxfam Trailwalker. Vergeet niet om ons te taggen tijdens je trainingen en deel onze pagina zo als je wil.

Een paar dagen voor Oxfam Trailwalker kan je ons nieuws ook volgen via de social wall op onze website www.oxfamtrailwalker.be