Vrijwilliger Oxfam Peacewalker, iets voor mij?

Ben je 18 jaar oud? Ben je enkele uren beschikbaar tijdens het weekend van 27 april, of zelfs een paar dagen ervoor? Ben je gemotiveerd om mee te doen aan een veelbewogen evenement zoals Oxfam Peacewalker, met een waaier aan taken en veel sociale contacten? Heb je ja geantwoord op alle vragen? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

We zoeken elk jaar 100 vrijwilligers die de stappers van Oxfam Peacewalker ondersteunen en omkaderen op de meest uiteenlopende manieren.

  • Jouw uitdaging: samen met de andere vrijwilligers de stappers over de eindmeet helpen en zo samen de uitdaging van Oxfam realiseren.
  • Uitdaging stappers: in 10 uur tijd 42 kilometer stappen in teams van 4. Elk team zamelt op voorhand minstens €750 in ten voordele van Oxfam-Solidariteit.
  • Uitdaging Oxfam: humanitaire hulp bieden aan mensen in conflictgebieden met onder andere het ingezamelde geld van de stappers.

Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel voor deze wandeltocht, én voor de strijd tegen armoede en onrecht. Daarvoor kunnen we jou niet genoeg bedanken!

Schrijf je hier in!

Programma van Oxfam Peacewalker 2019
Vrijdag 26/04 Opbouw
Registratie deelnemers
 
Zaterdag 27/04

8 uur: start Oxfam Peacewalker
Aanwezigheid aan de controlepunten de hele dag

Maaltijd voor de stappers, supporters en vrijwilligers

Tot 18 uur: aankomst teams

Zondag 28/04 Afbraak